U Gradskoj vijećnici predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara

Mart 07, 2021

Predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić i Gradonačelnik Mostara dr.sc. Mario Kordić primili su danas u Gradskoj vijećnici predstavnike Sportskog saveza Grada Mostara, Senada Kevelja, predsjednika Upravnog odbora SSGM i Danku Šulentu, predsjednika nadzornog odbora SSGM.

Predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara Kevelj i Šulenta zahvalili su na prijemu te upoznali su gradonačelnika Kordića i predsjednika Gradskog vijeća Marića s činjenicom kako je Sportski savez Grada Mostara osnovna sportska organizacija sporta u našem gradu i prva je institucija koja je uspjela istinski ujediniti građane, posebno one koji se bave organizacijom sporta u gradu Mostaru, a u čemu su uvijek imali podršku Grada Mostara.

Naglasili su kako Sportski savez Grada Mostara, kao institucija od posebnog značaja za Grad Mostar, okuplja 62 članice na razini Grada i 20 pridruženih članica, a za što trebaju značajna finansijska sredstva kako bi se bar dijelom potpomogla njihova aktivnost, napose dvaju klubova HŠK Zrinjski i FK Velež, kao dva velika i za Mostar značajna sportska kolektiva

Marić i Kordić istaknuli su važnost Sportskog saveza Grada Mostara te naglasili kako ova Gradska uprava i Gradsko vijeće prepoznaju sport kao nešto što je vrlo bitno i da će nastaviti podržavati njihov rad, a što bi se trebalo konkretno prepoznati i kroz budzet za 2021. godinu.